Onze voeders


Onze voeders

Hoe u de optimale balans vindt tussen beschikbaar ruwvoer en bijproducten; dit aangevuld met het optimale krachtvoer, dat specifiek is gemaakt voor uw bedrijf?

Voor ons heeft optimaliseren van samenstellingen niets met het financieel calculeren van grondstoffen in een voersamenstelling te maken, maar alles met het uitbalanceren van onze krachtvoeders, op maat gesneden voor uw bedrijf!

Dit maakt ons uniek!

 

De specifieke kenmerken van onze voeders:

  • Pens synchronisatie vormt de basis van de rantsoenberekening;
  • Er wordt gebruik gemaakt van de juiste grondstoffen;
  • Onze voeders zijn constant van samenstelling (en dus niet enkel op eindwaardes).

Onze leveranciers

Wij leveren alle mengvoeders, grondstoffen, mineralen en melkpoeders die uw bedrijf en uw dieren nu nodig hebben. Die producten produceren wij niet zelf, maar komen van door ons geselecteerde leveranciers die aan vaste voorwaarden gebonden zijn.


Is het belangrijk wie uw voer produceert?

Nee. Vrijwel alle fabrikanten zijn goed in het produceren van voer. Het verschil als leverancier maak je dan ook niet alleen in de fabriek, maar ‘op het erf’. In het doorgronden van uw bedrijf, het meegaan in uw ambities, het inbrengen van relevante kennis en het maken en bewaken van recepturen.

Wie het voer vervolgens produceert, in welke fabriek, is niet van belang, toch? En dus communiceren wij daar heel open over: als klant van Vitalvé weet u precies waar uw mengvoeders, grondstoffen, mineralen en melkpoeders vandaan komen.