Over Vitalvé

Als melkveehouder of geitenhouder bent u gewend dat het advies bij het voer zit inbegrepen. Maar is het niet logischer om dat om te draaien?

Wij vinden van wel.

En dus startten we Vitalvé. Als uw rechterhand op het gebied van voer. Degene die u begeleidt naar vitaal vee. Naar het bedrijf, het stalresultaat en de toekomst zoals u die voor ogen hebt. Dat doen we met kennis, kunde en … voer.

Martien Rongen

Nard van den Berg

Naar een optimale balans

Wij zijn Vitalvé: De leverancier van succes op uw bedrijf. Gestart om met elkaar op een integrale wijze uw bedrijf verder uit te bouwen, te optimaliseren en te professionaliseren! Wij zijn er voor de klant: Wij verkopen visie hoe dat u het beste uw dieren kunt houden.

Dit maakt ons uniek!


Waar liggen de uitdagingen?

Zodra het gelukt is om op het bedrijf de samenstelling van het rantsoen op en top te hebben begint het eigenlijk pas. Waar liggen de uitdagingen die de ondernemer nastreeft? En misschien wel net zo interessant: welke uitdagingen ziet Vitalvé voor de ondernemer!

Waar zijn de grootste stappen te maken om een bedrijf een volgende stap te laten zetten? Hoe is de gezondheid van de veestapel? Waar liggen ontwikkelingskansen voor het bedrijf om het rendement verder te optimaliseren?

Het team van Vitalvé laat iedere dag zien dat zij in staat is kritisch naar deze zaken te kijken en woorden om te zetten in daden. Op haar eigen bedrijven kan Vitalvé laten zien dat ze het verschil kan maken in ondernemerschap!

De 3 beloftes van Vitalvé

Constant

Wij hebben afspraken gemaakt met onze producenten, waarin voorwaarden geschapen zijn dat op uw bedrijf het voer in de silo een constante samenstelling heeft bij elke levering. Wij maken en bewaken de recepturen voor u.

Transparant

Vitalvé bepaalt de samenstelling van het product en is hierin transparant naar de afnemer. Te allen tijde wordt u geïnformeerd over de samenstelling van de aan u geleverde voeders.

Rendement

Het juiste voer, op de juiste plaats tegen de juiste prijs. Dat levert rendement voor u op!