• 'De deur staat hier bij iedereen open' - Iris

Open sollicitatie

We staan altijd open voor enthousiaste mensen. Ben jij een expert in je vakgebied en wil je meebouwen aan een groeiend bedrijf? Ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied?

Of je nu graag in Rijkevoort werkt of onderweg bent om het succes van onze klanten te vergroten, bij Vitalvé krijg je de kans om jouw expertise in te zetten en een verschil te maken. We geloven in voeradvies met een stevige basis, heldere communicatie en toekomstgericht denken. Onze deur staat altijd open voor enthousiaste en toegewijde professionals zoals jij.

Buitendienst functies

Als buitendienstmedewerker bij Vitalvé speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze klanten in de melkvee- en geitenhouderijsector. Je bent de brug tussen onze expertise en de behoeften van de veehouders. Je bezoekt dagelijks boerderijen, waar je advies geeft over voer, de voortgang monitort met behulp van onze VitalMonitor, en samenwerkt om optimale resultaten te behalen. Met jouw kennis en toewijding draag je bij aan het succes van onze klanten en ons bedrijf.

Binnendienst functies

Als binnendienstmedewerker bij Vitalvé vervul je een cruciale rol binnen ons bedrijf.  Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en collega's op het gebied van administratie, klantenservice en interne coördinatie. Je zorgt ervoor dat alle processen soepel verlopen, van het verwerken van orders tot het verstrekken van informatie en ondersteuning aan onze buitendienstteams. Je bent de schakel die ervoor zorgt dat ons bedrijf efficiënt en effectief kan opereren, en dat klanten altijd de best mogelijke service krijgen.

Vragen, of eens op de koffie komen?