• Nieuws en actualiteiten

03-03-2021

Welkom Amy Timmermans en Ilona Mulder

De komende maanden werken twee stagiaires - beiden met een agrarische opleiding - mee bij Vitalvé. Zij stellen zich hier voor.

Amy Timmermans
Mijn naam is Amy Timmermans, 19 jaar oud en ik woon in Chaam (Noord-Brabant). Ik doe het derde jaar van de studie Dier- en veehouderij aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Ik ben vooral geïnteresseerd in jongvee, voeding en diergezondheid bij melkvee. De komende 14 weken werk ik als stagiaire bij Vitalvé en doe ik onderzoek naar de groei en ontwikkeling bij kalveren. 

Ilona Mulder
Mijn naam is Ilona Mulder, 22 jaar oud en woonachtig in Wesepe (Overijssel). Ik volg de opleiding Docent en Kennismanager Veehouderij op de Aeres Hogeschool in Wageningen. Dit semester staat in het teken van vakkennis opdoen en inzicht krijgen binnen de sector. 
Thuis ben ik opgegroeid op een melkveebedrijf met 150 Brown Swiss koeien. Naast mijn studie werk ik bij Hendriks Rabbit Farm en help ik tijdens de lammerentijd op geitenbedrijven. 
Het komende half jaar loop ik met de adviseurs van Vitalvé mee; meekijken met hun werk en kennis vergaren binnen de sector. Ik zal veel in het oosten van het land meelopen, met uitstapjes richting het zuiden. 
Ik heb erg veel zin in deze leerzame periode en kijk er naar uit om vele bedrijven te bezoeken. Wie weet zien we elkaar!

Vragen aan Amy of Ilona over hun stage bij Vitalvé? Neem contact met ons op!