22-10-2021

Samen werken aan nog betere stalresultaten!

Mijn naam is Karin Bekkers en per 18 oktober ben ik gestart als Vitalisator Geiten bij Vitalvé. 
Ik ben al heel mijn leven woonachtig in Mariahout, een klein dorpje onder de rook van Eindhoven. Samen met mijn vriend Joris heb ik twee kinderen, Jan (2 jaar) en Fien (8 maanden). 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de landbouw. Daarom was het voor mij een logische stap om naar de HAS te gaan in Den Bosch. In het eerste jaar kwam ik tijdens een stage in aanraking met de geitenhouderij. Sindsdien heb ik mijn hart verloren aan zowel de dieren als de sector. 

Tijdens mijn studie heb ik in vakanties en weekenden gewerkt op zowel een melkvee- als een geitenbedrijf. Hier heb ik veel praktische kennis op gedaan en veel mogen leren. Mijn gehele studie heb ik toegespitst op de geitenhouderij. Tijdens mijn afstudeeropdracht in 2010 heb ik onderzoek gedaan naar duurmelken in de geitenhouderij. Iets wat toen echt nog in de kinderschoenen stond en wat vandaag de dag niet meer weg te denken is uit de sector. Direct na mijn studie kon ik aan de slag als adviseur in de geitenhouderij in de mengvoerwereld. 

Ik vind het geweldig om te zien hoe de sector en de bedrijven zich continu blijven ontwikkelen en ben er dan ook trots op dat ik hier dagelijks een bijdrage aan mag leveren. Samen werken aan nog betere stalresultaten vind ik het mooiste aan mijn werk! De theorie vertalen naar de praktijk en samen kijken hoe we resultaten naar een nog hoger niveau kunnen tillen. 

Onze gedeelde passie voor de geitenhouderij, en onze gedeelde ambities hebben Vitalvé en mij bij elkaar gebracht. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van zo’n mooi en ambitieus team! Ik kijk er naar uit om samen met mijn fanatieke collega’s en ondernemers te gaan werken aan nog betere stalresultaten en verder te bouwen aan een toekomstbestendige geitenhouderij.

Kennis maken met Karin? Klik hier en neem contact op met Karin! 

Overige actualiteiten