17-04-2020

Meet Vitalvé International

U kent ons als leverancier van (meng)voeders in Nederland. Wist u dat wij sinds najaar 2019 ook in het buitenland actief zijn, zoals in Rusland, Kazachstan en Pakistan? Daar verzorgen wij trainingen, geven wij advies en ook exporteren wij samen met VAEX geitenlammeren. Een interessante manier om de Nederlandse geitenhouderij ook internationaal bekendheid te geven.

Hoe komen wij daar terecht?
Een Russische ondernemer was op zoek naar advies voor zijn nieuw te bouwen melkgeitenbedrijf. Op zijn ronde door West-Europa kwam hij ook bij Vitalvé terecht, vanwege onze expertise met geiten. Het klikte. Intussen zijn wij al verschillende keren die kant op geweest. Dat leidde tot de start van Vitalvé International.

Wat doet Vitalvé International?
Wij leveren drie diensten:

  • Wij trainen
Dat zijn trainingen, op verschillende niveaus, voor geiten- en melkveehouders. Deze vinden plaats op onze eigen bedrijven in Nederland of bij de klant op locatie.
 
  • Wij adviseren
In Nederland - en bij Vitalvé in het bijzonder - hebben we veel expertise in voeding en bedrijfsvoering. Met die kennis adviseren wij geiten- en melkveehouders over hoe zij hun bedrijf kunnen optimaliseren.
 
  • Wij exporteren
Dit doen we in samenwerking met VAEX, The Livestock Traders uit Reek.

Complimenten aan u!
Telkens als wij met buitenlandse relaties een rondje langs bedrijven doen in Nederland, merken wij dat zij onder de indruk zijn. Zij waarderen het bovendien enorm dat wij hen een kijkje in de keuken geven en dat wij kennis delen. Wij op onze beurt waarderen het dat u die kans biedt. Top! Mooi dat we op deze manier samen werken aan de promotie van onze sector in het buitenland!

Graag ontvang ik meer informatie over de activiteiten van Vitalvé International

Overige actualiteiten