08-10-2021

Kijken, voelen, luisteren, ruiken en meten!

Mijn naam is Jos Loeffen. Ik ben opgegroeid in Wijchen, waar ik al vroeg in aanraking kwam met de landbouw. Mijn vader was vroeger kalverschetser, een inmiddels verdwenen beroep waarbij hij vlekkenpatronen van dieren in een soort paspoort optekende. Vanaf mijn 14e werkte ik in de buurt op een boerderij met koeien en varkens. 

Tijdens mijn studie op de HAS Hogeschool heb ik mij gespecialiseerd in de veehouderij. Ik ben heel nieuwsgierig en leergierig; altijd ben ik op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de melkveehouderij. Mijn kennis en gedrevenheid zet ik nu vol enthousiasme in als Vitalisator melkveehouderij bij Vitalvé.

Na mijn studie ben ik meteen het mengvoer ingegaan, zowel verkoop als advies. Ik heb een aantal jaren in Zwitserland gewerkt. Later heb ik in Nederland veel ervaring opgedaan als rundveespecialist. 

Kijken, voelen, ruiken en meten: alle zintuigen zijn essentieel om in de stal alles waar te nemen en de juiste beoordeling te maken. Zo maak ik samen met de melkveehouder een plan waarmee we de koeien optimaal voeren en het rendement kunnen verhogen.

Als ik naar Vitalvé kijk, zie ik een ambitieus en enthousiast team. De neuzen wijzen één kant op: de veehouder ondersteunen om de beste resultaten te halen. Dat is wat mij aanspreekt in de filosofie van Vitalvé. 
De komende periode kom ik graag met u kennismaken om samen te werken aan een vitaal bedrijf. 
 

Kennis maken met Jos? Klik hier en neem contact op met Jos! 

Overige actualiteiten