• Nieuws en actualiteiten

19-12-2020

Karin de Brouwer versterkt team Vitalvé

Vitalvé haalt opfokspecialist in huis
Vanaf 1 december versterkt Karin de Brouwer (25) het team van Vitalvé. Zij is specialist in de opfok van kalveren en lammeren en gaat aan de slag in Zuid-Nederland. Daarmee verbreedt Vitalvé haar diensten voor klanten.

Karin groeide op in Someren-Heide op een melkveebedrijf. Na de HAS Hogeschool in Den Bosch vertrok ze 9 maanden naar Amerika. Op een melkveebedrijf met 1500 koeien pakte ze voortvarend de kalveropfok op en behaalde er mooie resultaten. 

Passie voor jonge dieren
Karin: “Ik heb een passie voor jonge dieren. Thuis was ik altijd al te vinden tussen de kalveren. Dat is ook na mijn studie niet veranderd. Met name de transitie van melkdrinkend kalf naar volwassen herkauwer blijft mij boeien.”
 
Sparringpartner
De laatste jaren heeft ze veel houderij-ervaring en voedingskennis opgedaan in de kalveropfok. Ze heeft zich ontwikkeld tot een serieuze sparringpartner voor veehouders en begeleidt hen gedurende de gehele opfokperiode. Deze kennis en kunde zet ze nu in voor de Vitalvé-klanten. Daarnaast gaat ze zich toeleggen op de lammeropfok voor de geitenhouderij.

Gezonde koppels
Karin: “Graag ga ik samen met u de uitdaging aan in de opfok. Waarbij praktische oplossingen de boventoon voeren en we het gezamenlijke doel ten alle tijden voor ogen houden: een gezond, homogeen, goed ontwikkeld koppel dieren opfokken.”
 

In contact komen met Karin? Neem contact met ons op!