• Nieuws en actualiteiten

25-10-2023

Ontmoet Janine Koppes!

Janine is 30 jaar en woont samen met haar gezin in Vortum-Mullem. Bij Vitalvé ondersteunt ze vanaf oktober het geitenteam als nutritionist.

Haar connectie met de agrarische sector begon met een interesse in paarden. Dat bracht haar bij een opleiding Dier-veehouderij op de HAS.Tijdens haar studie en stages ontdekte ze echter ook haar interesse voor herkauwers. Later behaalde Janine haar Master of Science in Animal Sciences aan de Wageningen Universiteit. Tegenwoordig is ze getrouwd met een boerenzoon en brengt ze regelmatig tijd door tussen schapen en koeien.

Voordat Janine bij Vitalvé kwam, werkte ze bijna zes jaar als nutritionist bij DSM-Twilmij. Wat Janine het meest waardeert aan Vitalvé is de bedrijfscultuur. "Ik voel me hier thuis door de korte communicatielijnen. Hierdoor ben ik nauw betrokken bij de praktijk en kan ik directe invloed uitoefenen op de projecten waaraan ik werk." Janine heeft een duidelijke uitdaging voor ogen: ze wil haar kennis over geitenvoeding verder ontwikkelen, zodat zij met Vitalvé geitenhouders nog beter kan ondersteunen.

Buiten haar werk geniet ze van de natuur. Ze brengt graag tijd buiten door, wandelt met haar hond Sjef en tuiniert met veel plezier!

Janine is een aanwinst voor ons team om rantsoenen naar een nog hoger niveau te tillen.