• Nieuws en actualiteiten

28-02-2024

Ontmoet Bas Coppens!

Sinds afgelopen oktober is Bas (23) bij ons aan de slag als junior controller. Binnen Vitalvé houdt hij zich bezig met onze financiële processen.

Over Bas
Bas heeft op de HAN in Nijmegen zijn bacheloropleiding Finance & Control behaald en zich daarna verder gespecialiseerd in Corporate Finance & Control tijdens zijn Master Economics. Tijdens zijn opleidingen werkte hij bij verschillende bedrijven op finance afdelingen. Hoewel zijn vader vroeger een landbouwbedrijf had, is de agrarische sector redelijk nieuw voor Bas. Maar toen hij via, via met Vitalvé in contact kwam, rolde hij er snel in! 

Ook in zijn vrije tijd verdiept Bas zich graag in financiële onderwerpen. Daarnaast is hij vaak sportief bezig. Zo heeft hij vorig jaar de Marathon van Eindhoven gelopen en pakt hij regelmatig de mountainbike. Maar ook voetbal vindt hij interessant om te volgen, voornamelijk zijn favoriete club PSV. Verder is Bas graag met vrienden op pad. 

Toegevoegde waarde
Ondertussen maakt Bas al ruim een half jaar onderdeel uit van ons team en zit hij goed op zijn plek op ons kantoor boven de geitenstal. “Er is hier een erg positieve werksfeer en ik werk met fijne collega’s.” vertelt Bas enthousiast. “Daarnaast merk ik dat ik hier veel kan leren en echt toegevoegde waarde kan leveren binnen mijn functie.” voegt hij eraan toe. De vooruitstrevende visie bij Vitalvé spreekt Bas ook erg aan. Hierdoor ziet hij kansen waarbij zowel het bedrijf als hijzelf verder kunnen groeien binnen de branche. 

Bas: “Ik wil graag samen met mijn collega’s Vitalvé naar een hoger niveau tillen.”

Met Bas in ons team blijven we, als bedrijf, gezond en op goede koers.