• Nieuws en actualiteiten

16-04-2024

Nieuwe versterking van ons team met Leon Toonen

Deze maand verwelkomen we Leon Toonen, die ons komt versterken als Vitalisator melkvee. Leon is een bekend gezicht in de melkveesector en heeft met zijn 54 jaar een mooie ervaring opgebouwd. 

Zijn achtergrond in de sector
Als bijbaantje in zijn jongere jaren was Leon al op de boerderij te vinden. Na de mavo is hij gaan studeren aan de MAS en heeft later nog verschillende veevoeding cursussen gevolgd. Leon is graag tussen de boeren ondernemers. “Daarom doe ik dit werk ook graag!” vertelt hij enthousiast. Na ruime ervaring op te hebben gedaan bij verschillende veevoerfirma’s, zoals Fransen Gerrits en Van Triest Veevoeders, kijkt Leon er nu naar uit om zijn schouders onder Vitalvé te zetten. 

Leon vertelt: “Vitalvé is een fijne, kleine organisatie met grote plannen. Hier zie ik dan ook mijn ambitie binnen het bedrijf; samen met mijn collega’s het bedrijf voortzetten en uitbouwen met voldoende toekomstperspectief." Daarbij hoopt Leon veehouders naar een hoger plan te tillen zodat zij zo veel mogelijk in de knip krijgen. 

“De agrarische sector heeft mij altijd al getrokken.”
Loopt Leon niet rond op een boerderij? Dan gaat hij met plezier een rondje wandelen of hardlopen. Ook haalt hij graag zijn motor van stal. Maar aan het einde van de dag komt hij gezellig thuis bij zijn gezin in Gennep voor een ouderwets lekkere portie boerenkool met braadworst. 

Met Leon als Vitalisator zetten we verdere stappen in onze ontwikkeling en groei als bedrijf.