• Nieuws en actualiteiten

16-03-2023

Nieuwe collega: Jelle Vogels

Graag stellen we onze nieuwe collega Jelle Vogels (32) aan u voor.

Jelle studeerde in Canada aan de Agricultural University of Truro in Nova Scotia. Daar rondde hij zijn BSc of Animal Sciences af en hij vervolgde zijn loopbaan in de Canadese provincie Alberta. Hij ging daar aan de slag als Rundveespecialist bij NutriSource. Door heel Alberta ondersteunde hij melkveebedrijven met rantsoenbegeleiding. 

“Nadat ik zes jaar mijn weg had gebaand door de strenge winters van Alberta, werd het tijd om eens wat milder klimaat op te zoeken”, verklaart Jelle. Dat aangenamere klimaat vond hij in de regio van de Fraser Valley BC, waar hij bij DairyCrop een baan aannam op het gebied van bodemanalyses en ruwvoederwinning. 

Zijn avontuur in Canada duurde tien jaar. Daarna kwam hij weer terug naar Nederland om samen met zijn vriend een melkgeitenbedrijf in Nijkerk te runnen. Jelle gaat aan de slag als division manager van Eastern Canada (Ontario & Quebec). Met zijn rijke kennis en ervaring op ons vakgebied en in ons werkgebied (Canada!) zijn wij erg blij dat wij met Jelle ons team hebben kunnen uitbreiden. Jelle: “Ik heb er zin in om in een fijn en sterk team, samen met onze klanten en toeleveranciers, aan een mooie toekomst te bouwen!”