• Nieuws en actualiteiten

10-08-2023

Martien is genomineerd. Stem ook!

Onze Martien Rongen is genomineerd voor de ondernemersprijs van het Land van Cuijk & Noord-Limburg. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op!

Deze ondernemersprijs is in het leven geroepen om de economie van de regio te stimuleren. Ondernemers worden voorgedragen door onder andere banken, accountants en ondernemersverenigingen. Hierbij worden verschillende criteria gehanteerd, zoals het hebben van een vernieuwende aanpak en strategische besluitvorming. Ook wordt gekeken naar personeelsbeleid en behaalde resultaten.

In het kantoor van Vitalvé, waar Martien dagelijks aanwezig is, hangt een inspirerende spreuk: 'Een teken van een goede leider is niet hoeveel volgelingen je hebt, maar hoeveel leiders je creëert.' Deze spreuk vat perfect samen hoe Martien zijn bedrijven aanstuurt. En met succes, want hij leidt met trots een aantal succesvolle landbouwbedrijven onder de vlag van Vecunda, naast het nog jonge, bloeiende mengvoerbedrijf Vitalvé. De geitenbedrijven van Vecunda ken je wellicht als de praktijkinnovatiebedrijven waar Vitalvé actief werkt aan voerwinst en vitaal vee om daarmee inzichten op te doen. Met deze inzichten kunnen we ook jou helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

Niet alleen wij, ook Martien zelf is buitengewoon trots op de nominatie. In het bijzonder is hij trots op de toewijding van zijn compagnons en medewerkers, en op de passie waarmee ze dagelijks de bedrijven runnen. “Deze erkenning betekent ontzettend veel voor mij en voor beide bedrijven”, bevestigt Martien. “Ik ben de regio erg dankbaar omdat zij ons de kans hebben gegeven om onze bedrijven in deze regio op te bouwen.”
 
Martien en zijn teams werken er iedere dag hard aan om beide bedrijven steeds een stukje beter te maken.

Vind je ook dat Martien de ondernemersprijs verdient? Stemmen kan hier.