• Nieuws en actualiteiten

02-11-2022

Maak kennis met Lizet van der Linden

Niet alleen onze adviseurs, maar ook onze mensen op kantoor staan u graag met raad en daad bij. Een van hen is Lizet van der Linden, die sinds ruim een jaar als administratief medewerkster ons team versterkt. Wij stellen haar graag aan u voor.

Lizet is 56 jaar en woont in het landelijke Venhorst. Al van jongs af aan is ze betrokken bij het boerenleven. “Het boerenleven zit in mijn bloed”, vertelt Lizet. “Als jong meisje hielp ik zaterdags bij een koeienboer mee op de boerderij. En ook toen ik volwassen werd en zelf kinderen kreeg heb ik altijd genoten van het landelijke leven op een boerderij met twee paarden, kippen en poezen.
Ik geniet erg van dieren. Dus wat is er voor mij mooier dan om te werken in een bedrijf met uitzicht op een geitenstal!”

Toen Lizet bij Vitalvé kwam werken, had ze al een lange staat van dienst in allerlei administratieve functies. “Gedurende 22 jaar heb ik als zelfstandige gewerkt bij een divers scala aan bedrijven in allerlei branches. Van ICT-bedrijven tot landbouwbedrijven en van een autospuiterij tot een zorginstelling.”
Lizet is dus van alle markten thuis. Binnen Vitalvé houdt ze zich bezig met de financiële administratie, waaronder in- en verkoopfacturen. Ze werkt nauw samen met Joost Pennings en Marcel van Sonsbeek. Ze ondersteunt hen in de administratieve processen en de verbetering daarvan. Dat is een belangrijke taak, zeker gezien de doorgaande groei van onze organisatie.

“In het afgelopen jaar heb ik al een mooie groei van Vitalvé mee mogen maken. Ook ondersteun ik in de administratie van Vitalvé Canada. Ik vind het mooi om elke dag eraan bij te kunnen dragen om Vitalvé steeds beter te maken en mee te bouwen aan de groei van dit bedrijf. Ik vind het een heel prettig bedrijf. De sfeer is informeel en de organisatie is plat. Het is een jonge, groeiende organisatie met zeer ondernemende mensen en waar medewerkers de kans krijgen zich te ontwikkelen.”