26-10-2022

Maak kennis met Joost Pennings

Sinds mei 2022 hebben wij een nieuwe collega in ons team, Joost Pennings. We stellen hem hier graag aan u voor.

Joost (30) woont in het pittoreske Vorstenbosch. Hoewel hij geen enkele agrarische achtergrond heeft, belandde hij na zijn studie bedrijfseconomie direct in de landbouw. Hij ging werken bij een internationaal handelsbedrijf in livestock. In eerste instantie in een ondersteunde rol op de afdeling sales support, later groeide hij door tot operationeel manager. De mentaliteit binnen de landbouwbranche past goed bij Joost als persoon, vindt hijzelf. “Ik hou van platte organisaties, aandacht voor de mens, hard werken en de blik op vooruit. Er liggen kansen om als branche verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Met name op het gebied van digitalisering en het delen van kennis en kunde. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Joost gaat binnen Vitalvé Nard van den Berg en Martien Rongen ondersteunen bij het verder uitbouwen van de organisatie van ons bedrijf. “Daar ga ik met veel plezier aan beginnen. Ik ga de processen binnen de organisatie onder de loep nemen en zorgen dat we deze verder verbeteren en efficiënter maken. Dat gaat op allerlei terreinen gebeuren, van HR en beveiliging van systemen tot managementcijfers en het verkoopproces. Uiteraard altijd in goed overleg met al mijn andere collega’s. Als processen lekker lopen en medewerkers goed in hun vel zitten, dan gaat de klant dat absoluut merken. En dat is waar ik blij van word!”

Vitalvé is in de laatste jaren uitgegroeid tot een vernieuwende speler binnen de mengvoermarkt. Door constante groei van ons klantenbestand vraagt dit steeds meer van onze organisatie, zowel intern als in het veld. Daar hoort een sterke en stabiele organisatie bij, waar Joost een belangrijke bijdrage aan gaat leveren. “Ik kijk er ontzettend naar uit om te helpen Vitalvé elke dag een stukje beter te maken en de organisatie verder mee op te bouwen. Dit doe ik uiteraard in samenwerking met mijn collega’s en alle andere betrokken partijen.”

Overige actualiteiten