• Nieuws en actualiteiten

07-08-2023

Even voorstellen: Indy van den Elzen

Graag stellen wij onze nieuwe collega aan u voor, de 21-jarige Indy van den Elzen. Indy is op 3 juli bij Vitalvé begonnen als medewerker marketing en communicatie.

Indy woont samen met haar ouders en broers bij de oesterzwammenkwekerij van haar ouders in Boekel. “Dat is natuurlijk even wat anders dan de veehouderij”, beseft ze. “Maar als klein meisje was ik altijd al in de stal te vinden tussen de paarden. En de afgelopen jaren heb ik via vrienden al vaker een kijkje mogen nemen in verschillende koeienstallen.”

Tijdens haar stages voor de opleiding communicatie en multimedia design ontdekte Indy dat ze liever binnen een bedrijf met marketing aan de slag wilde gaan dan bij een marketingbureau. “Toen mijn afstudeerstage bijna ten einde liep, ben ik direct gaan zoeken naar mogelijkheden in de agrarische sector, omdat de boerencultuur en dieren me erg aanspreken. Via via kwam ik toen vrij snel bij Vitalvé terecht.

Wat me bij Vitalvé enorm aanspreekt, is de werksfeer. De medewerkers zijn zeer ambitieus om het bedrijf te laten groeien, en daarnaast staat iedereen klaar om elkaar te helpen. De combinatie van deze motiverende werksfeer, de diversiteit in taken en de mogelijkheden om mijn eigen ontwikkeling voort te zetten, zorgt ervoor dat ik me hier echt op mijn plek voel.”