Wat is de VitalMonitor?

De VitalMonitor is onze eigen ontwikkelde tool waarmee we de voortgang op je bedrijf monitoren. Wekelijks worden de gegevens over voer- en melkproductie verzameld om je direct inzicht te geven in de efficiëntie van jouw veestapel en de behaalde voerwinst. De VitalMonitor biedt wekelijks inzicht in de belangrijkste kengetallen van jouw bedrijf. 

Wil jij ook een beter bedrijfsresultaat?
Vul dan hier je gegevens in en ontvang de VitalMonitor met ons advies.

Meerwaarde van onze VitalMonitor

Onze Vitalisators zijn in staat deze kengetallen om te zetten in concrete adviezen en strategische keuzes, om zo het maximale uit jouw bedrijf te halen. Bovendien kunnen we je resultaten vergelijken met de resultaten van je collega-geitenhouders en voeren wij uitgebreide analyses uit om jou nog meer inzicht te geven.
Met de VitalMonitor kun je op lange termijn het verloop van verschillende groepen geiten waarnemen. Bovendien helpt de monitor bij het volgen van diergezondheid tijdens kwetsbare periodes. Het doel van het gebruik van de VitalMonitor is om de bedrijfsvoering te verbeteren en het rendement te verhogen door beter inzicht in dierprestaties. Het verbeteren van het rendement op jouw bedrijf, begint bij inzicht.