De Vitalvé Group

De merken binnen de Vitalvé Group staan voor constant, transparant en rendement. Ieder in haar eigen markt. Altijd bezig met de voeding van herkauwers, het ondersteunen van haar klanten en een blijvende ambitie om zichzelf iedere dag te overtreffen.

We vormen een hechte organisatie met veel kennis en ambitie, met naar buiten toe een eigen identiteit.

Wat vandaag goed is, kan morgen achterhaald zijn. Een krachtige interne organisatie met een hoog kennisniveau en een natuurlijk instinct om op zoek te gaan naar nieuwe wegen. Dit samen met deskundige adviseurs die middels training en coaching alsmaar groeien in hun rol.

Vitalvé, proFarm en Vitalvé Canada zijn de drie merknamen die gevoerd worden binnen de Vitalvé Group.

Over de merken

Vitalvé

Vitalvé is leverancier van succes op jouw bedrijf. Gestart om met elkaar op een integrale wijze jouw bedrijf verder uit te bouwen, te optimaliseren en te professionaliseren. Met Vitalvé bedienen wij de Nederlandse melkveehouderij en de Nederlandse en Belgische geitenhouderij.
proFarm

proFarm bedient de professionele melkveehouderij in België. Met een professioneel team van adviseurs, met daar waar nodig de ondersteuning vanuit Vitalvé Group. De advisering is full-service. Rantsoenen, mestbank, GLB en de teelt van uw ruwvoeders worden meegenomen in de advisering en er worden maatwerk oplossingen voor aangeboden.
Vitalvé Canada

Het team, Vitalvé Canada, bedient de geitenhouderij in Ontario en Quebec. Proactief, deskundig op het gebied van de geitenhouderij en vernieuwend in haar aanpak. De Canadese geitenhouderij heeft uiteraard veel raakvlakken met die in Noord-West Europa, maar kent ook haar eigen uitdagingen. Ons professionele team van adviseurs staat voor jou klaar voor succes op jouw bedrijf.