• 'De deur staat hier bij iedereen open' - Iris

Junior Vitalisator geitenhouderij

Natuurlijk ben jij de relatiebouwer die makkelijk contact legt met klanten en in staat is nieuwe relaties aan je te binden. Je weet het voer samen te stellen wat het bedrijf nodig heeft. Klanten zijn tevreden over jou als voeradviseur geitenhouderij. Dan begint het pas!

Wat jou werkelijk uniek maakt

  • Als echte Vitalisator sta jij zij aan zij met ondernemers om samen doelen te realiseren.
  • Je daagt ondernemers uit na te denken over hun bedrijfsvoering en brengt vernieuwende ideeën in.
  • Je formuleert verbetervoorstellen en maakt samen met de klant een doordacht plan van aanpak om deze verbeteringen te bereiken.
  • Je kunt doelstellingen monitoren en laat je niet leiden door de waan van de dag.
  • Je wilt meebouwen aan Vitalvé.

Voor deze functie verwachten we

  • Een commerciële instelling met een vernieuwende kijk op de geitenhouderij.
  • Een relatiebouwer met een frisse aanpak.
  • Zelfstandigheid en pro-activiteit zijn jouw tweede natuur.
  • Initiatiefrijk en altijd opzoek naar creatieve oplossingen.

Waar kom je terecht?

Bij Vitalvé willen we het iedere dag een beetje beter doen. We willen de sector, Vitalvé maar ook jou, als onze collega, laten groeien! Als junior Vitalisator geitenhouderij werk je nauw samen met de geitenhouder. Je krijgt de kans om de rantsoenen van je eigen klanten zelf samen te stellen. Maar we werken ook in teams omdat we geloven dat samenwerking leidt tot vernieuwing en vooruitgang. Hulp nodig? Dan staan je collega’s voor je klaar! Jij leert van onze ervaren Vitalisators en jij geeft hun een frisse kijk op de sector. We hebben korte lijntjes zodat we snel kunnen schakelen.  We luisteren graag naar jouw ideeën. Zo bouwen we samen aan Vitalvé.

Werken in het Vitalvé geitenteam volgens Karin

Ik werk met ontzettend veel plezier in het geitenteam van Vitalvé! Samen met mijn enthousiaste collega’s zijn we dagelijks bezig met het verhogen van het rendement bij onze klanten. Een mooie combinatie van theorie en praktijk. Zo kom je dagelijks tussen de geiten. Want op stal, daar gebeurt het! Binnen het geitenteam leren we van en met elkaar. Er is veel ruimte voor overleg en discussie en daarnaast wordt persoonlijke ontwikkeling erg gestimuleerd. Wat ik het allerleukste vindt aan werken in het geitenteam van Vitalvé? Dat we echt werken als een team, daarbij ieders krachten benutten en samen leren hoe we het elke dag nog een beetje beter kunnen doen. 

Vragen, of eens op de koffie komen?