22-05-2023

Wilt u ook een helikopterview van uw bedrijf? Lees snel verder!

Winnaar helikopterview bekend! 

De familie Scheepens uit Sint-Oedenrode heeft onze helikopterview gewonnen! Naast de helikopterview vanuit Vitalvé, hebben zij ook letterlijk een helikopterview over hun bedrijf gekregen. Vanuit een helikopter! 

Net zoals de familie Scheepens wordt u dagelijks uitgedaagd om met uw vee de beste prestaties te leveren. U ziet de dieren elke dag en u stuurt dagelijks bij waar nodig. Een frisse blik van uw voeradviseur kan hierbij een goede steun in de rug zijn.

Naast het geven van een rantsoenadvies vinden wij het namelijk belangrijk dat alle Vitalisators in staat zijn om kritisch te kijken naar de huidige bedrijfsvoering op een veehouderijbedrijf. En dat we, wanneer nodig, kunnen sparren over het verbeteren van bepaalde zaken in het bedrijfsmanagement. Dit alles met als doel: een beter rendement voor u als klant.

Vanuit de ‘helikopterview’ krijgen wij, en u dus ook, een brede kijk op uw bedrijf. Samen analyseren we zaken als het ruwvoer, bijproducten, de voeropname van uw veestapel, de veestapel als geheel, klauwgezondheid, krachtvoervoorziening en nog heel veel meer aspecten van uw bedrijf. We nemen de gehele bedrijfsvoering kritisch onder de loep.

Zo helpt Vitalvé u als ondernemer om in te zoomen op mogelijke verbeterpunten op uw bedrijf en geven we u een duidelijk advies mee voor een beter rendement. 

Benieuwd hoe Vitalvé de helikopterview over het melkveebedrijf van de familie Scheepens heeft aangevlogen? Klik hier om de checklist te bekijken.

Wilt u ook een helikopterview over uw bedrijf? Vraag dan hier vrijblijvend uw helikopterview aan! We helpen u graag vooruit met onze kennis en kunde.
 

Overige actualiteiten